CMS Schoonmaak B.V.
Florijnweg 7a
6883 JN Velp
tel. 026-3628558
info@cms-schoonmaak.nl

Glasbewassing

CMS Schoonmaak weet als geen ander dat vakkundig gereinigd glas een meerwaarde heeft voor de uitstraling van het object. Met behulp van moderne hulpmiddelen, zoals een hoogwerker en telescoopsteel, verzorgen goed opgeleide glazenwassers conform wettelijke bepalingen en veiligheidsvoorschriften uw opdrachten voor de glasbewassing. Er zijn verschillende methodes:

    • Ladder
    • Hoogwerker
    • Tuckerpool

Ladder

Hierbij wordt gebruikgemaakt van verschillende ladders die tot diverse hoogten kunnen. Op dit moment mag er worden geladderd tot tien meter hoogte.

Rudi 2 046

Hoogwerker

Ramen boven de tien meter kunnen met een hoogwerker worden gewassen. Deze hoogwerker kan tot 26 meter hoogte worden gebruikt.

Tuckerpool Systeem

Telescopische glasbewassing is een alternatief. Door steeds meer beperkingen van de overheid met betrekking tot het gebruik van hoge ladders, is dit systeem een uitkomst en kan in principe overal worden ingezet, tot wel 15 meter hoog. Dit is een totaal andere manier van veilig werken, milieuvriendelijk en zonder val gevaar conform de Arbo norm. Met het indoor telescopische systeem is het nu ook mogelijk om binnen glas te wassen. Hierbij kunnen moeilijk bereikbare plaatsen waar tafels en bureaus staan op een veilige manier worden gewassen volgende ARBO regels. Hierbij wordt er gebruikt gemaakt van een sproei vernevelaar aan een stok met een microvezel pad om het vuil van het glas te verwijderen.

Rudi 2 014