CMS Schoonmaak B.V.
Florijnweg 7a
6883 JN Velp
tel. 026-3628558
info@cms-schoonmaak.nl

Kwaliteit Schoonmaak

Elke opdrachtgever vraagt om een specifieke aanpak voor de kwaliteit van de schoonmaak. We gebruiken hiervoor geavanceerde materialen en middelen om wat vuil is weer schoon te krijgen. Uiteraard vereist de dagelijkse routine van het schoonhouden een strakke, deskundige en ervaren hand om de eer van het werk en de efficiency zo hoog mogelijk te houden.

Het controleren van de kwaliteit op de werkvloer wordt door onze kwaliteitscontroleur een aantal malen per jaar uitgevoerd via het D.K.S. (Dagelijkse Kontrole System).  Het verslag met aandachtspunten wordt besproken met de objectleider en zo nodig met de contactpersoon van de opdrachtgever. Naast het meten van de kwaliteit zijn er regelmatig contactmomenten met de opdrachtgever voor de beoordeling van de schoonmaak. Deze tekent periodiek een rapport waarin de schoonmaak wordt beoordeeld.

Omdat wij onze klanten tot volle tevredenheid willen dienen, hebben wij voortdurend aandacht voor het waarborgen en zo mogelijk verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening. Om hieraan een goede invulling te kunnen geven worden eisen gesteld aan procedures en inrichting van de organisatie. Door het behalen van het OSB keurmerk hebben we de kwaliteit op deze wijze geborgd.