CMS Schoonmaak B.V.
Florijnweg 7a
6883 JN Velp
tel. 026-3628558
info@cms-schoonmaak.nl

CMS Schoonmaak Erkend leerberdrijf

CMS Schoonmaak is per 26 mei 2015 een erkend leerbedrijf in de financiële en secretariële beroepen. link-ecabo-erkend-leerbedrijf125x125-v1

Samenwerking Anne Bruger

Anne Bruger is een organisatie die gespecialiseerd is in vloeronderhoud en tapijt- en meubelreiniging. CMS Schoonmaak B.V. is ook gespecialiseerd in vloeronderhoud, door de samenwerking worden de krachten gebundeld en dat zorgt voor een constante levering van kwaliteit. De samenwerking biedt meer mogelijkheden en flexibiliteit voor de klant.

Vloeronderhoud
Harde vloeren zijn kostbare vloeren maar hebben, mits goed onderhouden, ook een lange levensduur. Het goed onderhouden van harde vloeren is dus een belangrijk aspect. Direct na het leggen van harde vloeren dienen deze te worden voorzien van een aantal polymeer waslagen. Door intensief gebruik ontstaat er slijtage aan de waslagen, zijn er geen waslagen aangebracht dan tast de slijtage direct uw vloer aan. De vloeren dienen dan ook, afhankelijk van het gebruik, regelmatig van nieuwe waslagen te worden voorzien.

Tapijt- en meubelreiniging
Het schoonhouden van tapijten en vloerbedekkingen is een lastige klus. Vlekken zijn vaak lastig te bestrijden en hiervoor dienen de juiste schoonmaakmiddelen gebruikt te worden om er voor te zorgen dat de vlek niet verergert. De middelen die wij gebruiken voor het reinigen van tapijten en vloerbedekkingen zijn milieuvriendelijk en hebben een diepreinigende werking.

Voor het reinigen van meubels wordt ook met milieuvriendelijke middelen gewerkt. Er wordt maar een minimum aan vocht gebruikt waardoor er een korte droogtijd is. Zo kunt u uw meubels weer snel gebruiken en wordt er voorkomen dat bacteriën een kans krijgen zich verder te ontwikkelen. Ook kunnen wij een beschermlaag op de stof aanbrengen. Deze onzichtbare laag zorgt ervoor dat vlekken makkelijker verwijderd kunnen worden en voorkomt dat de vlekken direct worden opgenomen door de vezel.

Vaste medewerker met verstand van specialistisch reinigen
Vanuit CMS wordt er één vaste medewerker ingezet voor het reinigen van tapijten en meubels en het vloeronderhoud. De medewerker die deze taak gaat volbrengen is Dennis Buiting en hij is gespecialiseerd in vloeronderhoud en tapijt- en meubelreiniging.

Dennis Buiting

Kan Dennis iets voor u betekenen? Neem dan contact op met ons kantoor via 026-3268558 of via info@cms-schoonmaak.nl.

Flyer CMS-Anne Bruger

Keurmerk O.S.B.

PERSBERICHT
OSB reikt keurmerk uit aan CMS Schoonmaak BV
Rudi 2 021

Op 28 februari 2013 heeft Theo Schuurman, directeur van CMS Schoonmaak B.V., het OSB-Keurmerk uitgereikt gekregen uit handen van OSB directeur Rob Bongenaar.

Het OSB-Keurmerk werd op 1 januari 2013 geïntroduceerd en brengt de kwaliteit en betrouwbaarheid van schoonmaak- en glazenwasserbedrijven in beeld. Het OSB-Keurmerk moet zorgen voor meer transparantie in de markt en leiden tot verdere professionalisering en duurzaamheid van de branche. Aan de introductie van het keurmerk is door de brancheorganisatie en de leden twee jaar gewerkt. Bij organisaties die in het bezit zijn van een OSB-Keurmerk zijn opdrachtgevers ervan verzekerd dat deze organisaties brede vakkennis hebben, de administratie op orde hebben, belasting en premies betalen, eerlijk zaken doen en over de juiste verzekeringen beschikken. Het OSB-Keurmerk voor de schoonmaak- en glazenwasserbedrijven bestaat uit drie onderdelen: de NEN 4400-1 norm, de Code Verantwoordelijk Marktgedrag en enkele schoonmaakspecifieke eisen.