CMS Schoonmaak B.V.
Florijnweg 7a
6883 JN Velp
tel. 026-3628558
info@cms-schoonmaak.nl

CMS Meubel en Tapijtreiniging

Tapijt- en meubelreiniging
Het schoonhouden van tapijten en vloerbedekkingen is een lastige klus. Vlekken zijn vaak lastig te bestrijden en hiervoor dienen de juiste schoonmaakmiddelen gebruikt te worden om er voor te zorgen dat de vlek niet verergert. De middelen die wij gebruiken voor het reinigen van tapijten en vloerbedekkingen zijn milieuvriendelijk en hebben een diepreinigende werking.

Voor het reinigen van meubels wordt ook met milieuvriendelijke middelen gewerkt. Er wordt maar een minimum aan vocht gebruikt waardoor er een korte droogtijd is. Zo kunt u uw meubels weer snel gebruiken en wordt er voorkomen dat bacteriën een kans krijgen zich verder te ontwikkelen. Ook kunnen wij een beschermlaag op de stof aanbrengen. Deze onzichtbare laag zorgt ervoor dat vlekken makkelijker verwijderd kunnen worden en voorkomt dat de vlekken direct worden opgenomen door de vezel.

Vaste medewerker met verstand van specialistisch reinigen
Vanuit CMS wordt er één vaste medewerker ingezet voor het reinigen van tapijten en meubels en het vloeronderhoud. De medewerker die deze taak gaat volbrengen is Dennis Buiting en hij is gespecialiseerd in vloeronderhoud en tapijt- en meubelreiniging.

Dennis Buiting

Kan Dennis iets voor u betekenen? Neem dan contact op met ons kantoor via 026-3268558 of via info@cms-schoonmaak.nl.