CMS Schoonmaak B.V.
Florijnweg 7a
6883 JN Velp
tel. 026-3628558
info@cms-schoonmaak.nl

CMS Schoonmaak

CMS Schoonmaak (Cosman Multie Service) is opgericht in het jaar 1936 door de familie Cosman en de organisatie heeft zich ontwikkeld tot een gerenommeerd schoonmaakbedrijf, met inmiddels meer dan 80 jaar ervaring in de schoonmaakdienstverlening. CMS Schoonmaak is een betrouwbare dienstverlener in de schoonmaakbranche. Naast het leveren van goede schoonmaak verzorgen wij ook diverse extra diensten voor onze opdrachtgevers.

Onze opdrachtgevers zitten in de volgende segmenten:Kantoorpand

  • kantoren complexen
  • woningbouwverenigingen
  • verenigingen van eigenaren
  • vastgoed beheerders
  • industriële bedrijven
  • scholen en instellingen
  • winkelcentra

Ons werkgebied omvat de provincie Gelderland, alsmede een deel van Overijssel en Utrecht. Het kantoor is gevestigd in Velp. De medewerkers wonen verspreid door het werkgebied en dus altijd dichtbij de opdrachtgever in de buurt.

Er heerst bij CMS Schoonmaak een no-nonsense cultuur, onze medewerkers zijn gemotiveerde en vakkundige mensen. Een plezierige werksfeer en gezamenlijk gedragen verantwoordelijkheden staan garant voor korte communicatielijnen waardoor wij snel en alert kunnen reageren op uw wensen.

Wij verzekeren u van een schone en frisse werk- en woonomgeving. Meestal verzorgen wij de schoonmaak na kantoortijd, zodat de overlast voor u en uw medewerkers tot een minimum beperkt blijft. In overleg maken wij uiteraard ook binnen kantoortijden schoon. Om toch goed te kunnen communiceren tussen u als klant en onze personeelsleden, maken wij gebruik van een zogenaamd ‘logboek’. In dit logboek worden zaken als aandachtspunten, afspraken en controles bijgehouden. Naast het logboek is er regelmatig contact met u om de nodige zaken met u door te nemen.

CMS heeft per 1 januari 2013 het OSB-keurmerk behaald. Dit certificaat zegt dat binnen onze organisatie de zaken goed geregeld zijn. Hierin is afgesproken dat de organisatie werkt volgens de NEN 4400- 1 normering, dat wil zeggen dat we ons houden aan de Code Verantwoordelijk Marktgedrag en dat we voldoen aan specifieke schoonmaakeisen.

De producten die wij gebruiken zijn zoveel mogelijk ‘Groen’ . Dit houdt in dat de reinigingsproducten die wij gebruiken getoetst zijn, het Ecolabel dragen en daardoor minder milieu belastend zijn.